Reseller worden?

Solivin is op basis van olieen en plantenextracten, 100% natuurlijk! Grote vaste klantenkring, levenslange gebruikers Informeel (familie)bedrijf Al reseller vanaf 6 tubes Ik doe mee! 06-47004538 info@solivin.nl

Solivin resellers gezocht

Heb je een (huid)praktijk, winkel, apotheek, natuurwinkel of misschien wel een kapperszaak? Dan is Solivin een mooie toevoeging aan het assortiment.

Solivin is een crème op basis van oliën en plantenextracten, dus 100% natuurlijk. Wij importeren deze crème sinds 2021 uit Tsjechië.  Sindsdien hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd waar dagelijks vele nieuwe gebruikers bijkomen. Om dit mooie product in Nederland en België écht goed op de kaart te krijgen, zijn we hard op zoek naar nieuwe resellers.

We zijn een informeel (familie)bedrijf, waar psoriasis ook erfelijk meegedragen wordt. We zijn dit product gaan verkopen omdat het voor ons persoonlijk zulke goede resultaten gaf, en hebben we het geluk gehad dat dit ook door zo’n 95% van onze gebruikers hetzelfde werd ervaren.

Al vanaf een afname van 6 tubes kun je reseller worden. Interesse? Neem contact op met Fred Oudshoorn (eigenaar) via 06-47004538 of mail naar info@solivin.nl. We hopen snel van je te horen!

Ontdek of Solivin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.