Nieuw verkrijgbaar: Zarqa producten

In 2021 kwamen wij in aanraking met Solivin. Door onze eigen goede ervaringen hebben wij besloten dit product met de rest van Nederland en België te delen. We adviseren bij het gebruik van Solivin niet te roken, geen alcohol, stress verlagen et cetera. Ondertussen bleken ook normale shampoo’s en zeep-producten de symptomen van psoriasis te versterken, wat zeker voor problemen kan zorgen op de hoofdhuid, daar waar Solivin smeren al lastiger is dan op de blote huid.

Via deze weg kwamen we terecht bij verschillende Zarqa producten. Onder andere de shampoo, conditioner, scrub en badzout bleken een grote hulp te bieden bij het gebruik van Solivin.

Zarqa maakt verschillende milde, huidverzorgende producten op basis van Dode Zee mineralen en zouten. Hierdoor is het ideaal voor ondersteunend gebruik bij Solivin voor eczeem en psoriasispatiënten.

We hebben al deze producten toegevoegd aan ons assortiment, en dus vanaf nu ook gemakkelijk te bestellen via onze webshop.

Ontdek of Solivin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.