Zalftoeristen

Vorige maand keken we uit het raam van onze woning en zagen en taxibusje in onze straat. Zo te zien toeristen, want met sierlijke letters lazen we “City Tours Amsterdam” op de zijkant van het voertuig. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, maar we vonden het tóch opvallend aangezien we aan een doodlopende straat in een doodgewone buitenwijk van Leiden wonen. Niet bepaald een toeristische trekpleister zou ik zeggen. Onze verbazing werd nog iets groter toen we zagen dat de chauffeur voor ons huis met twee van zijn passagiers was uitgestapt. Na een korte discussie met wat handgebaren besloten ze uiteindelijk dat dit het adres moest zijn wat zij zochten, liepen vervolgens met z’n drieën ons tuinpad op en belden aan.

De chauffeur nam het woord en zei ons dat zijn collega hem enthousiast had verteld over de werking van Solivin. Het toeval wilde nu dat de Indiase passagiers in zijn busje een dochter van 12 hadden met behoorlijk ernstig eczeem. Met zijn Amsterdamse nuchterheid had hij de toeristen aangeboden om “even” op ons adres langs te gaan om te kijken of ze misschien gelijk een tube konden ophalen. Nu komt het wel vaker voor dat mensen die hier in de omgeving wonen of toevallig in de buurt zijn een tube bij ons komen afhalen, maar eigenlijk altijd op afspraak. We werken vanuit huis en zijn dus niet altijd thuis. Een wilde gok die gelukkig goed uitpakte…

Na wat uitleg aan het echtpaar over hoe we zelf Solivin bij toeval hadden ontdekt en de fantastische resultaten besloten ze een tube te kopen. Omdat we wel vaker bestellingen uit het buitenland krijgen, hadden we de bijsluiter ook in het Engels voor ze klaarliggen. Mocht Solivin een goed resultaat opleveren, dan zouden ze er zeker nog meer van willen bijkopen. “Dat is geen enkel probleem, u mag altijd weer een tube komen afhalen”, grapte ik. “Maar vanuit India is het denk ik voordeliger als u gewoon via onze webshop bestelt. We verzenden Solivin over de hele wereld”. Dat leek ze inderdaad een beter plan.

En zo namen we na een kleine 10 minuten alweer afscheid van deze onverwachte klant-van-ver. Volgende bestemming: Keukenhof!

Hoewel, met zó een chauffeur weet je het maar nooit…

Dit vind je misschien ook leuk...

Ontdek of Solivin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.