Onze kennismaking met Solivin

In ons gezin van 6 personen hebben er twee Psoriasis. Mijn vrouw heeft de aandoening al sinds haar 20e en tijdens de puberteit kreeg ook mijn jongste zoon dezelfde diagnose.

Naast de behandelingen van hormonale zalf van de dermatoloog (of bij een ernstige uitbraak lichttherapie) is denk ik elke psoriasispatiënt en familie op zoek naar hèt middel dat helpt. Ondanks dat je direct te horen krijgt dat de aandoening ongeneeslijk is, begint tóch de lange zoektocht naar zichtbaar herstel (of althans iets wat daarbij in de buurt komt). Vaak is het jarenlang uitproberen van alles wat je als familie of patiënt maar te horen krijgt als mogelijke remedie. 

Ook wij hebben in de afgelopen jarenj heel wat uitgeprobeerd. Soms waren we daar heel actief mee bezig, maar zeker ook waren er periodes van berusting . Totdat het weer zomer werd, het strand of het zwembad lonkte en iedereen in luchtige kleding van het mooie weer geniet.

Solivin kwam vanuit Tsechië op ons pad. Het zoveelste middeltje dat zou helpen… Het heeft eerst een tijdje ongebruikt in huis gestaan. Mijn vrouw draagt graag licht gekleurde zomerkleding, met name lange broeken om de psoriasis te verbergen. Maar omdat Solivin op basis van olie gemaakt wordt, werd het gebruik steeds uitgesteld.

Uiteindelijk startte ze toch met Solivin, en al snel was er een zeer duidelijke verbetering te zien. Ze was enthousiast en wij hadden in al die jaren nog niet eerder met zoveel resultaat een “alternatief” middel gebruikt. Haar huid ziet er nu bijna volledig uit als een normale, gezonde huid en dat is met geen ander eerder geprobeerd middel ooit het geval geweest!

Bij het eerstvolgende bezoek aan de dermatoloog nam deze amper de moeite er serieus op te reageren. En dat verbaasde ons zeer want je verwacht toch dat zijn doel is mensen met psoriasis zo goed mogelijk te helpen.

De crème bleek niet in Nederland te koop te zijn. Omdat dit niet het zoveelste middeltje is dat veel belooft maar weinig doet heb ik toen het plan opgevat om deze zalf zelf te gaan importeren. De fabrikant was snel getraceerd, en om een lang verhaal kort te maken heeft dit erin geresulteerd dat dit unieke product nu in Nederland te koop is.

Ik hoop van harte dat je de moed nog niet verloren hebt (dat je dit leest zegt natuurlijk genoeg) en Solivin wilt gaan proberen. Ik hoop dat je net zo enthousiast en tevreden zal zijn over het resultaat als wij.

Fred Oudshoorn

Dit vind je misschien ook leuk...

Ontdek of Solivin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.