Ex-psoriasispatiënt

expsoriasispatient

Disclaimer – Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Het is al weer ruim een jaar geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met Solivin. En opnieuw op twee kleine plekjes op mijn rechter onderbeen, en op een klein plekje op mijn linkerknie na, goed de winter doorgekomen. Ik betrapte mezelf er laatst op dat ik het gevoel van ‘psoriasispatiënt zijn’ gewoon kwijt ben. Best raar omdat het me al járen op uitstapjes met de kinderen naar het zwembad of op zomerse dagen absoluut erg belemmerde. Eigenlijk wel in mijn hele leven sterk belemmerde.

En nu komen er reacties binnen van mensen die dus hetzelfde aan het ervaren zijn. Zelfs bij ons aan de deur zijn klanten nog eens een keertje extra langsgekomen om de verbeteringen te laten zien.

Mijn man is met veel enthousiasme in dit avontuur gesprongen en onderweg blijkt er genoeg te leren. De site die hij met hulp van onze zoon heeft gemaakt is gebruiksvriendelijker aan het worden, maar er zijn heel wat regeltjes waar we tegenaan lopen.

Koos hij woorden als genezend, ontstekingsremmend, behandeling, blijken dat dus woorden te zijn die slechts gebruikt mogen worden bij ‘geneesmiddelen. Hij aan de slag om andere woorden te gebruiken, maar zelfs een woord als ‘helpt’ mag niet. Tja…je kunt moeilijk op je site zetten. “Dit middel doet echt helemaal niks.”

Natuurlijk zouden we van de daken willen schreeuwen hoe lekker het is de werking van Solivin te ervaren als je Psoriasis hebt. Maar er zijn beperkingen wat betreft de woordkeuze, jammer.

Misschien moet ik maar gewoon zeggen dat het helpt…..om de reviews te lezen zodat je van anderen leest dat er wel degelijk een mogelijkheid is psoriasis te verminderen.

Een fijne zomer gewenst.
Anna

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lars schreef:

    Gewoon vertellen solivin werkt goed OF niet, dat is VEEL beter!!!!!!

Ontdek of Solivin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Solivin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.